Înapoi

Cum să folosești la maxim Jobby când recrutezi

  • Reading time:6 min. de citit
În prezent, vizionați Cum să folosești la maxim Jobby când recrutezi

Gata, ai cont de companie pe Jobby. Timpul e scurt. Ce faci ca să-l folosești la maxim?

În medie, un recrutor petrece o treime din fiecare săptămână căutând candidați.

Două treimi dintre recrutori găsesc cu mare dificultate candidați relevanți.

Cei mai buni candidați dispar repede de pe piață. De obicei candidații de top sunt disponibili doar pentru zece zile înainte să fie angajați.

Probabil te-ai gândit deja ce să faci și cum ca să acoperi nevoia de personal. Vrei să-ți dăm din casă ce am face noi? Dacă da, citește în continuare.

Gândește-te ce joburi vrei să promovezi.

Primul pas

Gândește-te ce joburi vrei să promovezi. Dacă ai pachetul Talent Pro, nu e nevoie să alegi doar un job pe care să-l activezi pe Jobby, poți pune până la 15 anunțuri de angajare. Singura noastră recomandare este să le scrii cât mai bine. Ai parcurs deja articolul de pe blogul nostru despre cum să scrii un anunț de job atractiv?

Pasul doi

Postează joburile pe care le-ai scris ținând cont de recomandările anterioare.

Postează joburile pe care le-ai scris ținând cont de recomandările anterioare.

Pasul trei

Știi că aplicanții nu se uită doar pe descrierea jobului, ci și pe descrierea companiei? Cu cât profilul companiei este completat mai atractiv, cu atât vei avea mai mulți candidați. Acest lucru este valabil și pentru joburile postate. Te încurajăm să oferi cât mai multe informații relevante, într-o formă cât mai plăcută.

Pasul patru

Pentru fiecare job al tău, potrivește candidații care au JobbyCV. Din Lista de joburi, apasă pe butonul Potrivire candidați și studiază profilele care sunt preselectate.

TjA2aT2hxm4KtONWu12BldR2c3iWqNRYnN GN36N18ZDlRE6dKQmGcLlN5SBIvH0sP7x5Ft BoQV5o4M3RbkGT4yLYYi E1bqEd9Upzoz2XMaGJ8inzXLEe88FLP9AhOUPKzaFVZ9zHCY Wj2QC5rGA

Pasul cinci

Tocmai ai văzut un candidat cu care vrei să continui procesul de recrutare? Super. Deblochează-i profilul, invită-l să aplice și contactează-l pentru un interviu.

Pasul șase

Primești notificare de fiecare dată când un candidat aplică la unul dintre joburile tale. Mai mult, te notificăm și atunci când găsim candidați compatibili cu locurile de muncă pe care le-ai activat.

Când primești aplicări, nu lăsa în aer candidații. Chiar dacă nu se potrivesc, doar schimbă-le statusul și ne ocupăm noi să-i anunțăm. Da, e atât de simplu, nu ai nimic în plus de făcut și totuși ei primesc o veste din partea ta. (Dacă te-ai săturat de reproșurile că recrutorii nu dau feedback, te înțelegem.)

Pasul șapte

Dacă ai avut norocul să angajezi pe cineva în mai puțin de o lună și jobul nu mai e disponibil, felicitări! Amintește-ți să păstrezi curată imaginea companiei și contul. Închide jobul când nu mai este valabil. Nu amăgi candidații, nici ție nu ți-ar plăcea dacă ai fi în locul lor.

Cum să folosești Jobby când recrutezi. Păstrează curată imaginea companiei și contul. Închide jobul când nu mai este valabil. Nu amăgi candidații, nici ție nu ți-ar plăcea dacă ai fi în locul lor.

Oricând ai nevoie, cere-ne ajutorul. Consultanții noștri sunt de treabă și dornici să te ajute.

Pentru consultanță personalizată, echipa noastră îți stă la dispoziție. Contactează-ne cu încredere pe [email protected] sau la numărul de telefon +40 (365) 630 010 și îți răspundem cu drag.

Mult succes în recrutare!