Misiunea noastră este să ajutăm oamenii și companiile să se dezvolte împreună oferind compatibilitatea ideală între candidat și cerințele angajatorului.

candidates

Ce obții prin Jobby

Postezi anunțurile și primești aplicanți

Companiile care nu doar caută candidați, dar îi și lasă să aplice, primesc în medie 70% mai mulți aplicanți decât celelalte.

Vezi instantaneu candidați compatibili

Compatibilitatea este calculată de Inteligența Artificială pe baza descrierii jobului și profilului candidatului.

Caută între candidații activi cu profil complet

42% dintre ei s-au alăturat platformei noastre în ultimele 3 luni, ceea ce înseamnă că interesul lor este ridicat și profilul actualizat.

Nu mai irosești aiurea timp, bani și energie

Automatizează recrutarea și economisește resurse cu Potrivire instantanee, Repostare automată și Notificări directe.

Consultantul dedicat te ajută chiar și în marketing

Descrierile joburilor și companiilor care sunt scrise frumos și eficient au în medie 80% mai mulți candidați decât celelalte.

Primești informații care contează

Vezi cum au performat pagina companiei și anunțurile de joburi în ce privește vizualizările, candidații, angajările și altele.

Cum funcționează

Timpul și resursele tale sunt importante pentru toți angajații tăi. Acum le poți folosi eficient cu Jobby.

Te gândești cum să ajungi mai ușor la acei candidați care vor face diferența în compania ta? Începe prin interviuri cu cei care se potrivesc cel mai bine cerințelor tale. Înscrie-ți compania pe Jobby, completează profilul și adaugă joburile tale disponibile. Cu cât oferi mai multe detalii despre ce cauți, cu atât îți cresc șansele de a găsi candidații ideali.

statistics