Înapoi

Recrutor, iată cum te ajută Jobby să eviți firele albe și să-ți păstrezi tinerețea

  • Reading time:8 min. de citit
În prezent, vizionați Recrutor, iată cum te ajută Jobby să eviți firele albe și să-ți păstrezi tinerețea

Activitatea de recrutare nu este mereu ușoară.

Orele nesfârșite de căutare a candidaului ideal te lasă cu sentimentul că ai îmbătrânit mai mult decât timpul care a trecut de când ți-ai căutat tu ultima dată un loc de muncă nou?

Să fii un recrutor bun vine cu multe provocări.

Ai vrea să îmbunătățești procesul de identificare și selecție a candidaților potriviți? 

Aici, la Jobby, îți respectăm nevoile și îți ascultăm dorințele! De aceea, echipa noastră a dezvoltat această platformă. Este o modalitate eficientă, simplă și modernă de recrutare, prin care nu mai pierzi timp prețios, nici nu te mai îngrijorezi suplimentar. 

Așadar, pentru ca să ai mai puține ore stresante și să-ți păstrezi tinerețea în timpul serviciului, citește mai departe. Află cum Jobby te poate ajuta să recrutezi mai ușor ca niciodată.

Să fii un recrutor bun vine cu multe provocări. Orele nesfârșite de căutare a candidaului ideal te lasă cu sentimentul că ai îmbătrânit mai mult decât timpul care a trecut de când ți-ai căutat tu ultima dată un loc de muncă nou?

Iată cum te ajută Jobby să eviți firele albe și să-ți păstrezi tinerețea:

Creezi rapid anunțul de job. Sau cauți direct în toată baza de date, tot rapid și ușor.

Verifici printr-un click dacă există deja candidați compatibili cu un job pe care l-ai activat deja. După ce găsești o persoană potrivită, o inviți să aplice, tot printr-un click.

Să cauți în baza de date nu e obligatoriu. Tu alegi cât de mult vrei să te implici în identificarea proactivă a viitorilor angajați. Poți și să-i lași pe aceștia să-ți găsească jobul, iar tu doar să primești CV-urile.

Dacă vrei să nu mai pierzi timp cu scanarea și evaluarea zecilor de CV-uri, spune-i lui Jobby să facă el preselecția pentru tine.

Indicatorul de compatibilitate te ajută să-ți dai seama dintr-o privire cât de bine se potrivește un anumit candidat pentru un anumit job.

Folosește indicatorul de compatibilitate ca să te focusezi doar pe candidații potriviți. Nu-ți mai pierde timpul și energia cu persoanele care pur și simplu nu se potrivesc. Focusează-te pe ce și cine contează cel mai mult.

Indicatorul de compatibilitate te ajută să-ți dai seama dintr-o privire cât de bine se potrivește un anumit candidat pentru un anumit job.

Mai mult, îți amintești acele comunicări recomandate între companie și candidat care chiar dacă sunt simple și scurte, iau timp și de multe ori nu sunt făcute? Jobby se ocupă și de asta, prin notificările integrate.

Ori de câte ori schimbi statutul candidaților în procesul de recrutare, Jobby le trimite automat notificări, ca să nu mai fie nevoie să o faci tu.

Ai parte de procese îmbunătățite, unele chiar automate, de căutare, identificare și comunicare cu aplicanții.

În ce privește bugetul și cheltuielile, ai transparență, predictibilitate si control total.

Ai la dispoziție 4 pachete, din care să alegi ce ți se potrivește mai bine.

Free – dacă vrei să investești momentan doar timp și efort, chiar dacă durează mai mult să găsești persoanele potrivite pentru locurile de muncă disponibile.

Talent Lite – dacă ai puține anunțuri de angajare pentru care vrei să investești astfel încât să obții un timp de angajare cel puțin mediu.

Talent Recruit – dacă ai un număr mediu de anunțuri de angajare și dorești un timp de angajare mediu spre rapid.

Talent Pro – dacă ai un număr mare de anunțuri de angajare și e important pentru tine să găsești rapid persoanele potrivite.

Timpul și resursele tale sunt importante. Pe Jobby le folosești eficient.

Datele de contact ale candidaților costă la fel, indiferent de nivelul candidatului și a poziției pentru care aplică.

Tu ești în control. Plătești doar pentru ce folosești. Îți optimizezi bugetul.

Se poate să-ți personalizezi pachetul de recrutare în funcție de prioritățile tale? Da, pe Jobby asta este ceva normal.

Alegi doar serviciile care se potrivesc nevoilor tale și nu plătești nimic ce nu folosești.

Uite așa când recrutezi cu Jobby rămâi cu mai mulți bani, mai mult timp și mai multă energie decât atunci când recrutezi în stilul clasic.

Uite așa când recrutezi cu Jobby rămâi cu mai mulți bani, mai mult timp și mai multă energie decât atunci când recrutezi în stilul clasic.

Bineînțeles, rezultatele obținute nu depind doar de Jobby, ci și de fiecare recrutor în parte.

Pentru un început bun, îți recomandăm să pui în practică ideile din articolul „Cum să scrii un anunț de job atractiv” de pe blogul nostru.

Amintește-ți, acum în pachetul Free ai anunțuri nelimitate.

Hai să-ți dezvolți echipa și afacerea. Intră în cont.