Restaurantul Grai a intrat de câteva luni în piața de fine dining, avându-l ca head chef și co-owner pe Daniel Pălici. Este un restaurant de autor, cu profil experimental, care își propune să atingă excelența fără să sacrifice partea creativă și să păstreze o atmosfera de business mic. Cu o echipă tânără, extrem de competentă și motivată să își pună amprenta pe oferta culinară a Bucureștiului, restaurantul Grai este un mediu de lucru propice pentru cei care își tratează cu seriozitate locul de muncă și vor să transforme pasiunea pentru domeniu într-o carieră de succes.
Restaurantul Grai a intrat de câteva luni în piața de fine dining, avându-l ca head chef și co-owner pe Daniel Pălici. Este un restaurant de autor, cu profil experimental, care își propune să atingă excelența fără să sacrifice partea creativă și să păstreze o atmosfera de business mic. Cu o echipă tânără, extrem de competentă și motivată să își pună amprenta pe oferta culinară a Bucureștiului, restaurantul Grai este un mediu de lucru propice pentru cei care își tratează cu seriozitate locul de muncă și vor să transforme pasiunea pentru domeniu într-o carieră de succes.
Copyright © Jobby 2023
Copyright © Jobby 2023