Publicat pe 04 Nov 2022

Lucrator comercial polivalent in Cluj

Mega Image

Descriere job:

De 27 de ani, in Mega Image, povestile de succes se scriu pe perioade lungi de timp. Acestea sunt scrise de oameni pentru care pasiunea pentru excelenta, loialitatea si dorinta de a reusi indiferent de situatii, schimbari sau provocari reprezinta un mod de a trai si de a se dezvolta continuu. Vino si tu in #ComunitateaMega!


Am pornit in cautare de noi colegi care sa ni se alature pe posturile de: Casier, Lucrator Comercial, Vanzator.
Responsabilități:

Uite care vor fi responsabilitatile tale:  • Mentinerea unei relatii cu clientii bazata pe amabilitate si promptitudine; Oferirea de suport colegilor, atunci cand este necesar; Aprovizioneaza standurilor cu toate produsele necesare, verificand termenul de valabilitate al fiecarui produs; Gestionarea corespunzatoare a activitatii de la casa de marcat; Amenajarea spatiului din vitrina/raion alocat prezentarii produselor (mezeluri si panificatie) - pentru postul de vanzator; Participarea la activitatea de inventar a magazinului.


Nu vei face asta singur, ci alaturi de o echipa pasionata de a lucra cu si pentru oameni.

Cerințe:


Ne dorim ca tu sa vii cu:  • Orientare si deschidere catre client; Responsabilitate si seriozitate; Dinamism si spirit de initiativa; Flexibilitate si spirit de echipa; Minim studii gimnaziale finalizate.


Ar fi ideal daca ai:  • Experienta anterioara in comert; Calificare de vanzator – pentru pozitia de vanzator.
Beneficii:

Asa ca, pune-ti pe lista avantajele de a fi #mega:  • Pachet atractiv de compensatii si beneficii; Card de tichete de masa; Bonusuri lunare prin care iti rasplatim performanta si devotamentul; Card de reduceri dedicat achizitionarii produselor Marca Proprie Mega Image; Suport financiar pentru evenimente speciale din viata ta; Evenimente interne prin care recunoastem meritele colegilor nostri; Oportunitati de crestere in cariera si mobilitate interna.

Daca acest rol nu prezinta interes pentru tine, dar stii pe cineva caruia i s-ar potrivi, ne-am bucura sa dai de veste mai departe! 😊


#Casier #LucratorComercial #Vanzator #Comert #ComertAlimentar #MegaImage #Retail

Distribuie: