Publicat pe 10 Nov 2022

Consilier Estetica aBeauty Clinique

aBeauty Clinique

Descriere job:

Candidatul Ideal


Candidatul ideal este o persoana vesela, zambitoare si optimista ce este dispusa sa invete lucruri noi si sa se dezvolte personal si profesional. De asemenea, canditatul ideal este un om stabil ce isi doreste o colaborare sigura si satisfacatoare pe termen lung.


Descrierea jobului

Postul de consilier de estetica este unul foarte frumos si poate aduce satisfactii pe toate planurile. Acesta presupune atat realizarea activitatilor de receptie, cat realizarea activitatilor de consultanta si vanzare. Vei activa intr-un mediu placut in care discutiile despre frumusete si sanatate vor fi mereu in prim-plan.


Lipsa de cunostinte sau experienta in acest domeniu nu reprezinta o problema. Daca esti o persoana care isi asuma responsabilitatea si care isi doreste sa reuseasca, cu siguranta vei avea parte de tot suportul specialistilor nostri pentru a deveni un om de vanzari profesionist in domeniul esteticii faciale si corporale.


Mediul de lucru


Vei lucra intr-un mediu curat unde vei contribui la misiunea noastra de a face lumea un loc mai bun oferind servicii superioare in domeniul medical si estetic.


Alaturi de o echipa tanara, entuziasta si vesela vei veni in fiecare zi cu drag pentru a oferi cele mai bune servicii si experiente clientilor si pacientilor tai.


Descrierea companiei


Suntem probabil cel mai mare brand national de estetica si infrumusetare corporala si faciala cu o retea de 9 clinici in orase precum Bucuresti, Brasov, Constanta, Galati, Iasi, Timisoara, Cluj si Oradea.


Avem peste 10 ani de studii clinice, protocoale unice de tratament, rezultate dovedite si experienta in solutii personalizate de slabire, tratarea celulitei, intinerire, injectari estetice, epilare definitiva si dermatocosmetica.


Membrii aBeauty aleg 5 stele.

Responsabilități:

Realizarea activitatilor de receptie

Realizarea activitatilor de consultanta si vanzare

Cerințe:

Cunostinte medii- avansate limba engleza

Studii superioare in curs sau finalizate

Cunostinte de vanzare sau dorinta de a invata acest domeniu

Beneficii:
  • Suntem o clinica in continua dezvoltare iar colegii nostri au posibilitati nenumarte de avansare
  • Cursuri de dezvoltare personala si profesionala
  • Training de vanzari

Distribuie: