logo

Publicat pe 06 Jul 2022

Casier/Casieră

SC SIMMER IMPEX SRL

Descriere job:

Mini market situat pe Str. Ostirii cautam vanzatoare cu experienta la vitrina asistata de mezeluri si casa de marcat cu scanner care sa se alature colectivului nostru cu o vechime de peste 10 ani! Se cere: -experienta minim 1 an de zile in vanzarea de produse alimentare si nealimentare in comertul alimentar. -vanzarea produselor la casa de marcat cu scanner. -vanzarea la vitrina asistata de lactate si mezeluri, feliator de mezeluri. -atentie la scanarea produselor si verificarea inregistrarii fiecarui produs dupa scanare. -gestionarea stocurilor de marfa si rularea acestora dupa termene de expirare. -curatenie in spatiile de lucru si cele sanitare. Experienta este foarte importanta in alegerea posibililor candidati. Beneficii: -salariu 4000 de lei in mana ( NET) in functie de interesul acordat si orele lucrate! -tichete de masa. -prime de sarbatori. Program de lucru in 2 schimburi. Pt mai multe detalii 0744548378.

Responsabilități:

VANZREA PRODUSELOR, CURATENIA LA CASELE DE MARCAT, ARANJAREA PRODUSELOR PE RAFTURI, PUNCTUALITATEA SI SERIOZITATEA SUNT NECESARE!!!

Cerințe:

LUCRATOR COMERCIAL

Beneficii:

PENTRU PERSOANELE CU EXPERIENTA IN VANZARI LA MAGAZINE ALIMENTARE PE LANGA SALARIUL DE 4000-4500 DE LEI SE VA PRIMI SI O PRIMA DE 500 EURO PENTRU PERSOANELE SERIOASE CARE VOR SA SE ALATURE ECHIPEI NOASTRE!!!

Distribuie: