Alege pachetul care ți se potrivește perfect!
Lunar
Anual (-16%)
Free
€0
Talent Lite
€194
Cel mai popular
Talent Recruit
€436
Talent Pro
€982
Anunțuri de angajare
12515
Vizibilitate anunț
30 zile30 zile30 zile30 zile
Acces la toate profilele din baza de date
checkcheckcheckcheck
Acces la toate informațiile aplicanților
Primulcheckcheckcheck
Consultant dedicat
crosscheckcheckcheck
Statistici cont
crosscrosscheckcheck
Anunț evidențiat
crosscrosscheckcheck
Reînnoire automată
crosscrosscrosscheck
Credite gratuite *
arrow-right51020
Alege Free
Alege Talent Lite
Alege Talent Recruit
Alege Talent Pro

circle Când achiziționezi un pachet în care sunt incluse mai multe anunțuri de angajare, nu trebuie să te grăbești să le publici pe toate în momentul achiziției. Pachetele sunt valabile 30 zile de la data achiziționării. Poți folosi în orice moment din cele 30 zile anunțurile și creditele incluse.


Pachetele sunt valabile 30 zile de la data achiziționării. Oricând dorești, poți renunța la reînnoirea pachetului, caz în care ciclul de facturare nu este reluat și folosești serviciile în continuare pentru perioada rămasă din cele 30 zile achitate.

Timpul și resursele tale sunt importante. Pe Jobby le folosești eficient.
Alege pachetul potrivit în funcție de nevoile și obiectivele specifice companiei tale:
Talent Lite
Dacă ai puține anunțuri de angajare pentru care vrei să investești astfel încât să obții un timp de angajare cel puțin mediu.
Talent
Dacă ai un număr mediu de anunțuri de angajare și dorești un timp de angajare mediu spre rapid.
Talent Recruit
Dacă ai un număr mare de anunțuri de angajare și e important pentru tine să găsești rapid persoanele potrivite.
Nu e momentul pentru niciunul dintre pachetele de mai sus? E ok.
Discover jobs compatible with your profile
Dacă ai foarte puține anunțuri de angajare pentru care vrei să investești momentan doar timp și efort, chiar dacă durează mai mult să găsești persoanele potrivite, alege pachetul Free.
Discover jobs compatible with your profile
În cazul unui anunț gratuit, primești toate informațiile (inclusiv datele de contact) pentru primul aplicant.
Discover jobs compatible with your profile
În plus, poți debloca oricâți candidați dorești, chiar și direct din baza de date, pentru 1 credit / profil.
Să luăm un exemplu:
Ai 3 locuri de muncă pentru care recrutezi acum.
Prin contul Jobby ai mai multe variante pe care poți merge.
În cazul în care vrei să păstrezi totul cât mai simplu, fără prea multe servicii incluse, aceasta este varianta optimă:
Alegi pachetul Talent Lite (care are incluse 2 anunțuri de recrutare) și schimbi 25 de credite pentru un anunț adițional.
Ai acces la toate informațiile persoanelor care aplică la aceste 3 anunțuri, inclusiv datele lor de contact.
Când vrei să cauți CV-ul direct în baza de date, vezi totul despre experiența și competențele candidaților pasivi astfel încât poți lua o decizie informată și să deblochezi doar datele de contact pe care le dorești.
În acest mod poți verifica chiar și mai mult de 100 de CV-uri gratuit, fără să plătești nimic pentru ele dacă nu sunt potrivite, sau poți plăti doar 1 credit pentru acel 1 set de date de contact care te interesează.
De asemenea, poți invita candidații pasivi să aplice la joburile tale.
Talent Lite € 194 + 1 anunț extra 25 credite € 212,5 = € 406,5 (fără TVA) Astfel ajungi la un total de € 406,5 (fără TVA), cu € 29,5 (fără TVA) mai puțin decât pachetul Talent Recruit € 436 (fără TVA).
Te poți opri la bugetul de € 406,5 (fără TVA) sau poți personaliza mai departe pachetul Talent Lite, după prioritățile tale.
De exemplu, poți face orice combinație între următoarele:
Anunț evidențiat = 5 credite Reînnoire automată = 10 credite Deblochează un profil din baza de date = 1 credit Statistici cont = 10 credite Promovare în comunitate = 50 credite
Să spunem că alegi și următoarele servicii
1 Job cu reînnoire automată (10 credite) + 1 Job evidențiat (5 credite) + Statistici cont (10 credite) + 4 Deblocări profile din baza de CV-uri (4 credite) = 29 credite. Tu decizi cum folosești platforma și ce primești înapoi.
Oricând dorești, poți achiziționa câte credite vrei, rapid și simplu. Primești discount în funcție de numărul de credite.
Oricând dorești, poți achiziționa câte credite vrei, rapid și simplu. Primești discount în funcție de numărul de credite.
Numărul de crediteCost total (fără TVA)Preț pe credit (fără TVA)
Creditele achiziționate sunt valabile 2 ani. Creditele incluse în pachete sunt valabile 30 zile, asemenea celorlaltor servicii incluse în pachet. Serviciile achiziționate cu credite sunt valabile 30 zile.
Talent Recruit are 5 anunțuri incluse, pe lângă încă două servicii (Anunț evidențiat, Statistici cont) și încă 5 credite în plus față de pachetul Talent Lite.
Să ne întoarcem la situația din exemplul nostru, cu 3 joburi.
Dacă dorești să evidențiezi joburile ca să primești o vizibilitate mai mare, vrei să vezi statisticile și poate chiar intenționezi să activezi și alte anunțuri la un moment dat, merită să iei de la început pachetul Talent Recruit, chiar dacă nu folosești toate cele 5 anunțuri incluse.
1 Anunț adițional (25 credite) + 3 Joburi evidențiate (15 credite) + Statistici cont (10 credite) + 5 Deblocări (5 credite) = 55 credite = € 330 (fără TVA)
Talent Lite € 194 + Servicii extra € 330 = € 524 (fără TVA)
În acest caz, este mult mai rentabil să iei direct pachetul Talent Recruit cu € 436 (fără TVA). Economisești € 88, obții încă 2 anunțuri incluse pe care le poți folosi și ai direct acces complet la toate datele de contact ale tuturor persoanelor care aplică la joburile tale.
Acesta a fost doar un exemplu, care poate nu se potrivește acum și pentru tine, pentru compania ta, pentru nevoile tale și bugetul tău.
Pentru consultanță personalizată, echipa noastră îți stă la dispoziție. Contactează-ne cu încredere pe [email protected] sau la numărul de telefon+40 (365) 630 010 și îți răspundem cu drag.